Commissies

Zonder commissies geen vereniging. Het bestuur is dan ook erg blij om bij te worden gestaan door onze zes fantastische commissies die het organiseren van activiteiten, het schrijven van de Babbelaar, het organiseren van de reis en het organiseren van lezingen en workshops, het maken van foto’s én het organiseren van de introductietijd op zich nemen. Het werk in een commissie is dé manier om je in je studietijd in te zetten voor je vereniging. Per week ben je waarschijnlijk een uur kwijt met vergaderen en een half uur tot een uur met het regelen van zaken in je eigen tijd. Maar daarvoor krijg je natuurlijk een heleboel terug! Zo is het werk natuurlijk erg leuk en heb je de mogelijkheid je studiegenoten buiten de colleges te leren kennen. Bovendien is het werk erg leerzaam en staat een commissie nooit verkeerd op je CV.

De commissies van SV Babel zijn:
Activiteitencommissie
Babelaarscommissie
Fotocommissie
Introductiecommissie
Lezingencommissie
Reiscommissie

Disputen

Sinds het studiejaar 2014-2015 is het mogelijk voor Babelleden om hun grootste en kleinste hobby’s uit te oefenen in de vorm van een dispuut onder de zinsnede “gezelligheid op vaste tijd”. Een dispuut bestaat uit minimaal drie personen en organiseert één keer per jaar een activiteit die open is voor alle Babelaars.

Disputen zorgen ervoor dat je op een informele manier studiegenoten met dezelfde interesses beter leert kennen. Er is een dispuut om samen films te kijken, om te zingen, om samen pannekoeken te eten en een om allerlei spellen te spelen.

Heb je een grote passie, maar zie je dat er nog geen dispuut bestaat die deze passie deelt? Richt dan een nieuw dispuut op! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en in te leveren bij de vice-voorzitter.

Inschrijfformulier dispuut

Hieronder is een lijst te vinden met alreeds bestaande disputen:

De Bovenste Babeltonen (D.B.B.): het zangdispuut
Het Filmdispuut