Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bestuursinformatie-etentje: Participizza

14th maart 2018 @ 19:00 - 21:00

Lieve Babelaars,

Hoewel wij onze Babelmidlifecrisis nog nauwelijks te boven zijn, dwingt de tijd ons alweer verder te kijken dan onze bestuursneus lang is: het wordt tijd voor opvolgers! Over ongeveer twee weken verschijnt de vacature voor het Babelbestuur in je mail en kun je meer lezen over wat het inhoudt om in het bestuur te zitten, wat er komt kijken bij het vervullen van bepaalde functies en hoe de aanmeldprocedure verloopt. Het is alleen natuurlijk veel leuker en fijner om alvast een keer met ons te praten over hoe het nu écht is om te participeren in het bestuur. Ben je benieuwd hoe wij een bestuursjaar ervaren? Wil je weten hoeveel bestuurskilo’s we rijker zijn óf heb je gewoon ontzettend veel zin in pizza (nog meer bestuurskilo’s help)? Kom dan naar de participizza-avond! Of je nu al overtuigd bent van het feit dat je je aan gaat melden of dat je nog geen flauw idee hebt of je het überhaupt leuk zou vinden: iedereen is echt van harte welkom. Maar echt. Je zit nergens aan vast! Pinkey Promise dat we je niet zullen belagen om bestuur te doen als je mee pizza komt eten.

De participizza-avond sluit overigens mooi aan op de Luizenmother Node X-bar waardoor je gehele avond in het geweldige teken staat van pizza, Babel, juf Ank, participeren, bier, syntaxbomen en eigenlijk alles waarvoor je ’s ochtends zo’n beetje je bed uitkomt.

Hopelijk tot dan!

Liefs,
XIII

PS Omdat onze bestuursbeurzen helaas niet zo riant zijn dat we gratis pizza’s voor iedereen kunnen verzorgen, zijn de pizza’s op eigen kosten (maar ome DUO gunt ook jou wel eens een pizza hoor).

Gegevens

Datum:
14th maart 2018
Tijd:
19:00 - 21:00

Locatie

Babelkamer
Drift 21, 2.09
Utrecht, 3553ED Nederland
+ Google Maps