Huidig bestuur

Het bestuur van SV Babel 2016-2017, o.d.z. ‘Geen woorden voor’, is als volgt samengesteld:

img_3670-verkleind

Als voorzitter van het twaalfde bestuur zal Lilian de Jong zich met veel enthousiasme ontfermen over het wel en wee van Babel. Lilian heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een scherpe blik en zet zich graag in voor goede contacten binnen en buiten de vereniging. In combinatie met haar onuitputtelijke gedrevenheid voor Babel is er geen twijfel over mogelijk dat zij zich maximaal zal inzetten om dit jaar tot een succes te maken.

img_3695af-verkleind

Jacqueline van Arkel is als secretaris van het bestuur altijd in de weer met haar laptop, ontzettend gemotiveerd en op het laatste moment telkens degene die dubbelcheckt of alles goed gaat. Jacqueline is een pietje precies en zal alles op alles zetten om met haar groots typetalent alles vast te leggen en ervoor te zorgen dat de interne en externe communicatie vlekkeloos verloopt.

img_3730af-verkleind

Janna van Egmond is een schat van een meid en als penningmeester zal ze zich dit jaar bezighouden met de letterlijke schatten van Babel. Met haar rekenmachine in aanslag zal ze precies bijhouden wat er binnenkomt en uitgaat en door altijd rustig te blijven weet ze iedereen met beide benen op de grond te houden.

img_3754afdonkerhaaraf-verkleind

Dit jaar vervult Myrthe van der Veen haar rol als vice-voorzitter binnen het bestuur. Myrthe is een duizendpoot, staat altijd klaar om bij te schieten waar nodig en met haar vlotte bab(b)el legt ze razendsnel contact met wie dan ook. En dat is niet alles, Myrthe zal zich daarnaast bezighouden met het onderhouden van de website en Facebook.

 

Wij zijn enorm enthousiast en hopen er met alle Babelaars een geweldig jaar van te maken.

Veel liefs,

Bestuur XII

[Foto’s met dank aan Elise Prins]