Partners

SV Babel heeft een aantal partners waarmee op diverse wijzen wordt samengewerkt.

Koop bij bol.com

• Babel werkt samen met Bol.com om haar leden te voorzien van 5% korting op alle nieuwe studieboeken. Daarnaast krijgt Babel een deel van het bedrag dat iemand heeft besteed op Bol.com wanneer er via deze link van Babel is besteld.

• In onze stamkroeg de Stadsgenoot borrelen we maandelijks, én krijgen leden 10% korting

• Koekjesmerk Leev voorziet ons voor een groot deel van onze kamerkoekjes. Kom ze een keer proeven op de Babelkamer!

logo Wolfskuil banner fc

• Bij de Wolfskuil verblijven wij jaarlijks tijdens het introductiekamp.

• Scriptium is een betrouwbare en deskundige nakijkservice. Bij Scriptium kun je tegen een schappelijke prijs je scriptie, verslag, portfolio of andere onderwijsgerelateerde tekst laten nakijken’