Partners

SV Babel heeft een aantal partners waarmee op diverse wijzen wordt samengewerkt.

Koop bij bol.com

• Babel werkt samen met Bol.com om haar leden te voorzien van 5% korting op alle nieuwe studieboeken. Daarnaast krijgt Babel een deel van het bedrag dat iemand heeft besteed op Bol.com wanneer er via deze link van Babel is besteld.

Afbeeldingsresultaat voor stadsgenoot

• In onze stamkroeg de Stadsgenoot borrelen we maandelijks, √©n krijgen leden 10% korting

• Koekjesmerk Leev voorziet ons voor een groot deel van onze kamerkoekjes. Kom ze een keer proeven op de Babelkamer!

logo Wolfskuil banner fc

• Bij de Wolfskuil¬†verblijven wij jaarlijks tijdens het introductiekamp.

• Scriptium is een betrouwbare en deskundige nakijkservice. Bij Scriptium kun je tegen een schappelijke prijs je scriptie, verslag, portfolio of andere onderwijsgerelateerde tekst laten nakijken’