Commissies
Zonder commissies geen vereniging. Het bestuur is dan ook erg blij om bij te worden gestaan door onze acht fantastische commissies die het organiseren van activiteiten, het schrijven van de Babbelaar, het organiseren van de reis en het organiseren van lezingen en workshops, het maken van foto’s én het organiseren van de introductietijd op zich nemen. Het werk in een commissie is dé manier om je in je studietijd in te zetten voor je vereniging. Per week ben je waarschijnlijk een uur of twee kwijt met vergaderen en een half uur tot een uur met het regelen van zaken in je eigen tijd. Maar daarvoor krijg je natuurlijk een heleboel terug! Zo is het werk natuurlijk erg leuk en heb je de mogelijkheid je studiegenoten buiten de colleges te leren kennen. Bovendien is het werk erg leerzaam en staat een commissie nooit verkeerd op je CV.

De commissies van SV Babel zijn:
Activiteitencommissie
Bab(b)elaarscommissie
Beeldcommissie
Carrièrecommissie
– Internationaliseringscommissie
Introductiecommissie
Studiecommissie
Reiscommissie

Disputen
Sinds het studiejaar 2014-2015 is het mogelijk voor Babelleden om hun grootste en kleinste hobby’s uit te oefenen in de vorm van een dispuut onder de zinsnede “gezelligheid op vaste tijd”. Een dispuut bestaat uit minimaal drie personen en organiseert één keer per jaar een activiteit die open is voor alle Babelaars.
Disputen zorgen ervoor dat je op een informele manier studiegenoten met dezelfde interesses beter leert kennen.

Heb je een grote passie, maar zie je dat er nog geen dispuut bestaat die deze passie deelt? Richt dan een nieuw dispuut op! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is dit formulier in te vullen en op te sturen naar bestuur@svbabel.nl.

Hieronder is een lijst te vinden met alreeds bestaande disputen:
Het Filmdispuut
Het Kookdispuut
Het Spelletjesdispuut
– Het Knutseldispuut
Het LAN-Dispuut
Het Pooldispuut
– Het Voetbaldispuut
___________________________________________

Committees
Without committees and societies, Babel would not be Babel. The board is extremely happy that the eight committees want to help us out with organizing activities and other great stuff. To be in a committee during your study is thé way to be social and part of the society! Approximately, you are busy with committee tasks around an hour or two for meetings and around half an hour with additional tasks at home. It is a very easy way to get in contact with fellow students and it looks good on your CV.

Babel’s Committees:
Activitycommittee
Bab(b)elaarscommittee
Beeldcommittee
Carreercommittee
– Internationalisationcommittee
Introductioncommittee
Studycommittee
Travelcommittee

Societies
Babel started societies in 2014-2015 to make sure Babelaars could enjoy doing their hobbies within Babel with the motto: ”Gezelligheid op vaste tijd” (Scheduled fun). A society exists of a minimum of three persons and organizes an open activity once a year. Societies make people connect on an informal level and introduces you to people who share the same interests.
Do you have a passion, but is it not presented in a society yet? Create your own society! Just send an email to bestuur@svbabel.nl and hand in this form!

Babel’s Societies:
The Film Society