• Dit event is voorbij.

ALV 1: XV goes ALV

november 11 @ 18:00 - 21:00

Lieve leden,

Het is weer eens zo ver, de inspraakavond van het kwartjaar is daar. Op 11 november mag je weer meestemmen om de vereniging en haar leden een handje te helpen! Onze hoofdpunten van deze avond zijn het beleidsplan en de kascommissie.
Ben je een commissielid? Dan is de ALV verplicht. Kun je toch niet komen? Meld je dan af bij het bestuur (bestuur@svbabel.nl).
Dear members,

You can finally help out your favourite association by voting for what you think is best! Our main points of the evening will be the beleidsplan (what we want to achieve this year) and the kascommissie (what is going on with Babel’s money).
Are you a committee member? Then the ALV is an obligatory event for you. If you cannot make it on this day, please tell the board (bestuur@svbabel.nl).

Datum:
november 11