• Dit event is voorbij.

ALV 2: You can call me AL(V)

februari 17 @ 18:00 - 21:00

Lieve leden,

EINDELIJK!!! Je mag weer eens je mening geven over het bestuur en haar (al dan niet snode) plannen met Babel. We verzamelen om 6 uur bij de Sweelinckzaal in Drift 21 om daarna lekker te gaan vergaderen over het afgelopen en het komende halve jaar.
De halfjaarlijkse enquête, een beleidsplanupdate en meer komen deze avond aan bod, dus zorg dat je er bent!
Kun je onverhoopt toch niet komen als actief (commissie)lid? Stuur dan een mail naar bestuur@svbabel.nl. Wil je iemand anders machtigen om te stemmen? Lever dan het bewijs voor machtiging, door beide leden ondertekend, bij aanvang in bij het bestuur.
______________________________
Dear members,

FINALLY!!! You can finally tell the board how much you love/doubt their plans for Babel. We will gather at 6 at Drift 21, the Sweelinckzaal. We will discuss what happened the past half year and what you can expect from the next half year. You don’t want to miss the outcomes of the questionnaire and the policy plan, so make sure you are there!
If you cannot come, unfortunately, please send an email to bestuur@svbabel.nl. Do you want to give proxy to someone? Submit the evidence of the proxy, signed by both members, to the board in
writing, at the start of the ALV/GMM.

Datum:
februari 17