Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lecie: Lesmethodeontwikkeling

februari 26 @ 18:45 - 21:00

Allerliefste leden,

Op 26 februari organiseren wij een ontzettend leuke en interessante lezing: Emel Spaninks en Rinske Spijkers, uitgevers bij Noordhoff, en docent Latijn Casper Porton vullen de avond met het onderwerp “Hoe ontwikkel je een nieuwe lesmethode?”.

Emel en Rinske van Noordhoff zullen onder andere de focus leggen op de didactiek die als basis dient voor de (Moderne Vreemde) Talenmethoden van Noordhoff Uitgevers en ontwikkelingen in het (Moderne Vreemde) Talenonderwijs waarop zij als uitgeverij hun aanbod afstemmen. Na de pauze geven we de beurt aan onze tweede spreker, Casper, die met zijn zelfgeschreven lesmethode, Addisco, jongeren Latijn en Grieks wil aanleren op een vernieuwende manier. Zo organiseert hij bijvoorbeeld onderdompelingscursussen, waarin je Latijn kunt leren in het Latijn (verstaan/lezen/spreken/schrijven!).

Het belooft een zeer interessante en leuke lezing te worden! Wij hopen ontzettend jullie daar te zien. Er is ruimte voor maximaal 32 bezoekers! Aanmelden kan via de link ‘Tickets’ in dit evenement.

Liefs,
De Lezingencommissie

Gegevens

Datum:
februari 26
Tijd:
18:45 - 21:00
Website:
https://www.facebook.com/events/571863659994969/

Locatie

Drift 21, 0.06
Drift 21, 0.06

Organisator

Lezingencommissie