Meeloopdagen

De universiteit van Utrecht houdt twee keer per jaar een algemene open dag waar je informatie kunt inwinnen over verschillende bacheloropleidingen, waaronder Taalwetenschap. Dit jaar zullen deze voorlichtingsdagen plaats vinden op 17 en 18 november 2017 en 3 maart 2018. Meer informatie over de open dagen kun je hier vinden.

Wil je een keer echt ervaren hoe het is om een student Taalwetenschap te zijn? Dan kun je er ook voor kiezen om een meeloopdag te doen. Deze worden twee keer per jaar door de opleiding, in samenwerking met Babel, georganiseerd. Tijdens een meeloopdag volg je proefcolleges en krijg je rondleidingen door belangrijke onderwijslocaties en bijvoorbeeld het Taalwetenschappelijk laboratorium (UiL-OTS) op het Janskerkhof. Tevens krijg je de kans ouderejaars te ontmoeten en hen al je vragen te stellen. De eerstvolgende meeloopda is 15 maart 2018. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Mocht je op de officiële data niet kunnen, dan is er altijd de mogelijkheid gedurende het jaar met één van onze studenten mee te lopen. Neem daarvoor contact met ons op!