Logo SV Babel

SV Babel is de studievereniging van de opleiding Taalwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Babel staat volgens enkele leden voor ‘baken in het bestaan van een linguïst’, maar kan uiteraard ook te herleiden zijn op het verhaal van de Toren van Babel. Babel organiseert diverse activiteiten voor haar leden, zoals filmavonden, picknicks, borrels en lezingen. Babel is actief in voorlichting over de opleiding en is mede-organisator van de introductieweek. De vereniging onderhoudt ook nauwe contacten met de opleidingscommissie om studenten te vertegenwoordigen.
SV Babel is in 2004 opgericht.
___________________________________________
SV BabelLogo SV Babel is the study association of the study Linguistics in Utrecht. Babel stands according to some of her members for ‘baken in het bestaan van een linguïst’, which roughly translates to ‘bacon in the existence of a linguist’, which almost works as well. Babel could also stand for the story of the tower of Babel, of course. Babel organizes all sorts of different activities such as: lectures, drinks, movie nights, sports days and much more! Babel is very close to the study itself and works on the introduction days as well.
SV Babel was born in 2004.