(T)Issuebox

Lieve leden,

Als je klachten, problemen en zorgen hebt, kun je die hier kwijt. Als het probleem de vereniging betreft zullen we dit bespreken in de bestuursvergadering en (als je dat wil) hierover zo snel mogelijk naar je terugkoppelen. Als het persoonlijke problemen zijn zullen we ook zo snel mogelijk contact met je opnemen, maar zullen we het niet bespreken in de bestuursvergadering.

Hopelijk is er niet te veel aanleiding maar als het nodig is kan je bij ons altijd een tissue pakken en je eitje kwijt.

————————————————————-

Dear members,

Fill in your complaints, issues or sorrows here, we’re there for you.

If your issue concerns Babel, we will discuss your issue in the board meeting and (if you want) will get back to you as soon as possible. If it is personal we will also try to get back to you as soon as possible, but won’t discuss it in the board meeting.

Hopefully there isn’t too much cause for, but if it is necessary you can always take a tissue and cry your heart out.