Welkom bij Studievereniging Babel!

Welkom op de website van SV Babel, de studievereniging voor taalwetenschap te Utrecht! Hier vind je alle informatie die je nodig zal kunnen hebben over het studieprogramma, Babelactiviteiten, de laastste nieuwtjes, en nog veel meer!

Onze website wordt vernieuwd!

Op dit moment zijn we bezig met het vernieuwen van de huisstijl van onze organisatie en dat betekent dat onze website natuurlijk ook een makeover krijgt! Excuses voor de chaos, onze wugs zijn hard aan het werk.

Merk je ergens een foutje op? Laat het ons weten!

We posten regelmatig op ons Instagramaccount met foto’s van onze activiteiten en natuurlijk heel veel informatie over de vereniging zelf, neem maar eens een kijkje!

Help Babel!

SV Babel is afhankelijk van bijdrages van onze (ex-)leden en sponsordeals van externe partners. Ook jij kan makkelijk een steentje bijdragen door gebruik te maken van de partnerlinks hieronder, waarop wij dan weer commissie verdienen.

Door gebruik te maken van deze knop om iets te kopen bij Bol.com zullen wij een commissie verdienen van jouw aankoop.

Door gebruik te maken van deze knop om iets te kopen bij SponsorKliks zullen wij een commissie verdienen van jouw aankoop.

Daarnaast kun je ook een Vriend van Babel worden en onze vereniging steunen door middel van een (kleine) financiële bijdrage. Met jouw hulp kunnen we een weid scala aan activiteiten blijven organiseren.

Onze Sponsoren