Studieboeken

Babel wil haar leden voorzien van een zo gemakkelijk mogelijke studententijd, en daar is makkelijke toegang tot je studieboeken natuurlijk een deel van. Om deze reden werkt Babel samen met boekenwinkel Savannah Bay om haar leden een fysieke plek te bieden waar de titels voor ieder blok voorradig zijn. Dankzij deze samenwerking genieten taalwetenschapstudenten in Utrecht de volgende voordelen:

• Bestellen via de webshop of kopen in de winkel
  • Betalen met iDeal, PIN, of contant
  • Je boeken laten bezorgen of gratis afhalen op loopafstand van de Drift
  • 10% korting voor leden van Babel
  • Boeken voor eerstejaars altijd op vooraad
  • Je ondersteunt een gezellige, onafhankelijke boekwinkel
Klik op de Flyer onderaan deze pagina om naar de Babelpagina van Savannah Bay te gaan!

Eerstejaars opgelet: Als je aankomende student bent, ben je waarschijnlijk nog geen lid bij Babel. Hier krijg je namelijk pas in de introductieweek de gelegenheid voor. Het is toegestaan om de kortingscode te gebruiken om je boeken van Blok 1 aan te schaffen, maar mocht je later kiezen om toch geen lid te worden, kan de verkregen korting je achteraf verrekend worden. Savannah Bay controleert alle studentnummers!

mooisteWoorden(RGB-72dpi)