Boekenverkoop blok 2

Het is vanaf nu weer mogelijk om je boeken voor blok 2 te kopen bij onze geliefde boekenpartner Savannah Bay. Door de ver uiteenlopende selectie aan boeken voor hogerejaars worden er alleen nog maar boeken voor eerstejaars taalwetenschappers aangeboden:

  • Semantics is al ruim op voorraad. Je kunt dit boek bestellen en snel met de post verwachten of gewoon binnenwandelen en direct een exemplaar kopen. Vergeet in het laatste geval niet je studenten- of ledenpas mee te nemen voor de korting!
  • Introduction to Language (de 10e editie) wordt eind volgende week verwacht. Dit komt door de onduidelijkheid over de geschikte editie. Het blok is dan al begonnen, maar Savannah Bay heeft voor dit ongemak de prijs naar beneden aangepast. Dat is natuurlijk leuk om te horen. Je kunt dit boek alvast bestellen, en zodra er exemplaren binnen zijn worden deze opgestuurd of klaargelegd voor ophalers.

Neem snel een kijkje in de webshop via deze link.

Groetjes,
Michael

One response to “Boekenverkoop blok 2”

  1. Ubuntu VPS avatar

    Het studiejaar aan de HvA is onderverdeeld in twee semesters met ieder twee blokken. Athenaeum maakt de literatuur in overleg met de opleiding per semester bekend, dat wil zeggen; blok 1 en 2 in juni-juli, en blok 3 en 4 in november-december.

Leave a Reply

en_GBEnglish (UK)