Breekweek was een groot succes!

De Breekweek 2013 zit er weer op en wat was het een succes! De eerstejaars hebben elkaar weer een stuk beter leren kennen en ook enkele ouderejaars hebben de kans gehad de leukste sjaars van Utrecht te ontmoeten!

Het eten werd verzorgd door dé keukenprins van Babel: Elbert Besaris, waarvoor hartelijk dank! Het menu bestond de eerste avond uit drie soorten heerlijke pasta, en op de tweede avond werd iedereen die niet van stamppot hield (hield!), op andere gedachten gebracht.

Verder is er weer veel door het bos gerend, gesmokkeld, gehandeld en stond de dinsdag weer in het teken van de Scavenger Hunt in het bruisende (en verregende) centrum van Ommen. Ook werd de verjaardag van ons aller voorzitter, Joep, gevierd. Het kamp werd traditiegetrouw afgesloten met een bonte avond die opmerkelijk veel acts kende. Wat een talenten kent Babel!

Bij deze willen we alle eerstejaars bedanken voor hun deelname, gezelligheid, talenten en opruimkunsten. Voor het eerst in jaren (denken wij zo) konden we een trein eerder naar huis nemen op de woensdagochtend. Verder onze complimenten en bedankjes voor de activiteitencommissie voor het mede-organiseren. Ook Joost Zwarts, Frank Wijnen en Gerrit Bloothooft bedankt voor hun gezellige aanwezigheid! En in het bijzonder Peter Coopmans voor het helpen boodschappen doen.

Met vriendelijke en gebroken groeten,
Het bestuur (Wij zijn he-le-maal gebroken…)