Nationale Studenten Enquête

Alle studenten hebben weer een uitnodiging gekregen om de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête (NSE) in te vullen. Jouw mening telt! Vul hem ook dit jaar dus weer in. Op basis van de resultaten onderneemt de Universiteit Utrecht actie om de kwaliteit van het onderwijs te verhogen.

De NSE is het jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van opleidingen in het hoger onderwijs. Alle studenten hebben de uitnodiging gekregen op hun UU-adres. Als je meedoet, maak je kans op een iPhone 5, een iPad air of een bon van Bol.com. Invullen duurt ongeveer 10-20 minuten.

Voor de Universiteit Utrecht is de NSE een van de belangrijkste feedbackinstrumenten, dus het is belangrijk dat zo veel mogelijk studenten hem invullen. Vorig jaar bleek bijvoorbeeld uit de resultaten dat de beschikbaarheid en de geschiktheid van studieplekken niet altijd voldoet aan de wensen van studenten. Daarom is het college van bestuur dit jaar een vervolgonderzoek gestart om de wensen van studenten beter in beeld te krijgen. Aan de hand van de resultaten van  dit onderzoek treft het college in 2014 gerichte maatregelen om de kwaliteit van studieplekken te verbeteren. De beschikbare studieplekken zijn nu ook beter vindbaar via www.uu.nl/studyspot.

Ben je desbetreffende e-mail kwijt? Dan kun je hier een nieuwe uitnodiging aanvragen.

en_GBEnglish (UK)