Hulp gezocht! De Babel vakkengids

Het is niet altijd even makkelijk om te kiezen tussen alle leuke (en stomme, want die zijn er) vakken die je aangeboden worden tijdens je studieloopbaan aan de Universiteit Utrecht. Omdat er geen betere adviseur is dan een student die het vak zelf gevolgd heeft, heeft Babel het initiatief genomen een vakkengids op te stellen. Deze zal persoonlijke ervaringen van medeBabelaars over keuzevakken bevatten, om de officiële informatieverstrekking aan te vullen.

Zit jij in het tweede jaar van de opleiding of hoger, en help jij graag twijfelende eerstejaars studenten een handje? Lees dan snel verder.

De eerste stap in het samenstellen van deze vakkengids zal het inventariseren van potentiële recensenten zijn. We vragen je het volgende: vul dit formulier in zodat we weten hoe het staat met de vakkenverdeling. Het is geheel vrijblijvend! Mochten we je nodig hebben voor een vakrecensie dan hoor je dat via de mail.

Het format van de informatie is nog niet vastgesteld, maar je mag zo veel of weinig schrijven als je wil. Doe dus vooral gezellig mee!

Liefs,
Het Bestuur

en_GBEnglish (UK)