Welkom!

Welkom op de website van SV Babel, de studievereniging voor taalwetenschap te Utrecht! Hier vind je alle informatie die je nodig zal kunnen hebben over het studieprogramma, Babelactiviteiten, de laastste nieuwtjes, en nog veel meer!

We posten regelmatig op ons Instagramaccount met foto’s van onze activiteiten en natuurlijk heel veel informatie over de vereniging zelf, neem maar eens een kijkje!

Help Babel!

SV Babel is afhankelijk van contributies van onze (oud-)leden en sponsoring van externe partner. Je kan ons op de volgende manieren steunen:

Als deze 'referral' link wordt gebruikt voor een aankoop, dan krijgt Babel een commissie zonder dat dit extra kost!

Het is ook mogelijk om Babel te steunen door een directe gift. Met jouw hulp kunnen we een wijd scala aan (academische) activiteiten blijven organiseren.

Onze Sponsoren

nl_NLNederlands