Voor Eerstejaars (& FAQ)

Welkom op SV Babel's website! We zijn blij dat je de studie taalwetenschap overweegt of hebt gekozen. Babel maakt dat alleen maar leuker! Wij organiseren activiteiten voor alle studenten taalwetenschap, van studiegroepen tot een bezoek aan de geitenboerderij, je kunt het zo gek niet bedenken! Neem eens een kijkje op onze kalender en Instagram!

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat wij een study association (studievereniging), which is a bit different compared to a student association (studentenvereniging). Study associations are more closely connected to the university. The main differences are that we are bound to a specific study and, most importantly, we do not have any hazing (ontgroening) practices!

Wie zijn onze leden?

Babel zet zich in voor de studenten van de bachelor, master en minor in taalwetenschap, de master meertaligheid en taalontwikkeling en de minor taalontwikkeling.

Waar zou ik lid worden?

Leden profiteren van exclusieve toegang tot activiteiten, korting op studieboeken, networking mogelijkheden en nog veel meer! Omdat we een relatief kleine vereniging zijn kent iedereen elkaar en verheugen wij ons op het verwelkomen van nieuwe studenten!

Ik doe mee! Hoe wordt ik lid?

Als je graag lid wilt worden van de studievereniging, dan kun je dat het beste doen d.m.v. de ‘Wordt lid’ knop op onze thuispagina! Tijdens de introductieweek voor eerstejaars krijg je ook nog de mogelijkheid om lid te worden en zullen onze leden klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden. Zodra de contributie betaald is gaan we aan de slag met je aanmelding en sturen we een bevestigingsmail zodra alles gereed is. De meeste studenten worden in hun eerste jaar van de bachelor lid, dit kost €25. Indien nodig kan het lidmaatschap voor €7,50 worden verlengd, bijvoorbeeld als je ook een master gaat doen.

Houd er rekening mee dat aanmeldingen met de hand worden verwerkt. Dit betekent dat het misschien even duurt voordat de aanmelding is voltooid. Maak je geen zorgen! Alle aanmelding worden geaccepteerd!

Waarom moet ik een account maken op de website?

De belangrijkste pagina's vind je onder “leden” in het navigatiemenu. Hier vind je bijvoorbeeld de ledenkortingen (zoals de korting op studieboeken via Bol.com!) en foto's van activiteiten.

Zodra je aanmelding is verwerkt kun je een account op onze website aanmaken, zo krijg jij ook toegang to deze pagina's (ook deze aanmelding moeten met de hand worden geaccepteerd, dus dit kan ook even duren).

Onbeantwoorde vragen?

Heb je nog een vraag die hier niet is beantwoord? Dan kun je een e-mail sturen naar bestuur@svbabel.nl. We helpen graag en kunnen veel extra informatie geven over zowel de vereniging als de studie!

We verheugen ons op je komst!

Met veel liefde,
Babel's bestuur

nl_NLNederlands